Šivalni stroj PFAFF Select 3.2

Pfaff 32

Mehanski šivalni stroj, 27 programov z integriranim dvojnim sistemom podajanja blaga IDT

  • Cena
  • 539,00
Izdelek ni na zalogi

PFAFF 3.2 SELECT

ŠIVALNI STROJ Z IDT SISTEMOM

Šivalni stroj Pfaff serije Select je ena najboljših serij nemškega proizvajalca Pfaff. Poleg visoke kvalitete izdelave sta najpomembnejša elementa IDT sistem in industrijski lovilec ter izredno močna kovinska notranjost šivalnega stroja. 

Šivalni stroj ima enostavno izbiro šivalnih programov saj je tipkovnica z 27 izbranimi programi postavljena ergonomsko na desni strani šivalnega stroja. Programe izbirate z preprostim pritiskom na gumb.

 Rokavnik za šivanje je ozek, kar je idealno za šivanje ozkih stvari in ima tudi pripadajoči predal za pribor. Pedalo za hitrost šivalnega stroja je dvostopenjsko in je možnost tudi počasnega šivanja, kar se izkaže za zelo uporabno funkcijo pri debelejših matrialih oziroma tam, kjer je natačnost na prvem mestu. 

 

IDT ™  sistem

Integrirani dvojni sistem podajanja zgornje plasti blaga je odličen pripomoček pri šivanj zelo občutljivih tankih materialov ali izredno debelih saj sistem preprečuje zamikanja materialov, preprečuje nabiranje in občutno pomaga pri šivanju večih plasti skupaj oziroma pri debelih, težjih materialih.

Dodatna tačka (IDT) je vseskozi pripravljena pomagati pri šivanju kateregakoli materiala. Brez dodatne montaže; enostavno se priključi in že lahko pričnete s šivanjem.

 

Industrijski kovinski lovilec

Šivalni stroji serije Select imajo serijsko vgrajen hitro vrteči lovilec, ki je bolj poznan pri industrijskih šivalnih strojih saj so vrtljaji višji in posledično stroj deluje na višjih obratih. Lovilec je natančenpri vbodih in zmanjšuje napake v smislu spuščanja vbodov, loma igel, itd.

 

Glavne funkcije šivalnega stroja Pfaff 3.2 Select:

27 programov vključno z overlock šivi, elastičnimi šivi

- gumbnica v 4-ih korakih

- širina cik-caka: do 5.5 mm

- dolžina šiva: 6 mm

- pomik šivalne igle na željeno točko

- led luč

- rokavnik

 

Pripadajoči pribor:

- Tačka za ravni in cik-cak šiv za IDT sistem

- Tačka za aplikacije 

- Tačka za gumbnice

- Tačka za zadrgo za IDT sistem

- Tačka za overlock/slepi šiv za IDT sisem

- Vodilo za ravne zaporedne šive

- Nožek za trenanje oz prerez gumbnic

- Komplet igel

- Vretenca (4 kos)

- Čopič za čiščenje

- Pokrivala za sukance

- Trdo pokrivalo za stroj (kovček)

- Električno pedalo s kablom