Šivalni stroj PFAFF QUILT EXPRESSION 720

E720

PFAFF QUILT EXPRESSION 720 - Računalniški, multifunkcionalni šivalni stroj, 428 programov

Artikel ni na voljo

Artikel ni na voljo

Artikel ni na voljo

PFAFF QUILT EXPRESSION 720    

Računalniški, multifunkcionalni šivalni stroj, 428 programov

Šivalni stroj, ki se ponaša z lahkotnim preglednim osvetljenim grafičnim barvnim zaslonom na dotik z 200+ dodatnimi šivi ... skupaj kar 428 programov. Uživajte v prešitju na novi ravni s 47 edinstvenimi prešitimi šivi s čudovitim ročno šivanim značajem. S kolenskim dvigom lahko dvignite ali spustite šivalno tačko, tako da pustite obe roki prosti in tako manipuliranje z velikimi kosi materiala. Zahvaljujoč dolgi 250 mm šivalni glavi oz delovnemu prostoru, bo večji projekt mala malica, saj je delovni prostor večji, prostornejši,...

PFAFF Expression 720 ocenjuje s tehnično dovršenostjo in odličnimi lastnostmi, ki jih je mogoče na impresiven način prilagoditi šivanju projektov.

Posebej impresiven je na PFAFF Expression 720


Številne plasti tkanine ali trdne, debele tkanine niso težava za ta šivalni stroj. S posebno ojačitvijo sile za prebijanje takšne materiale tudi zanesljivo šiva. V kombinaciji s prvotnim sistemom PFAFF IDT obvlada celo težke projekte.

 

Barvni zaslon na dotik

Na barvnem zaslonu so prikazane vse nastavitve in šivi v originalni velikosti, kar je še posebej uporabno za funkcijo zoženja. Vsi devetih milimetrski široki dekorativni šivi so na začetku in na koncu opremljeni z različnimi koti. Za natančno šivanje v patchworking je na voljo funkcija enojnega vzorca. V osebni meni šivalnega stroja se lahko shranijo spremenjeni šivi ali kombinacije vzorcev. Če obstajajo kakršna koli vprašanja, funkcija hitre pomoči obvesti o pomenu posameznih simbolov.

 

Šivajte z udobjem, velika delovna površina, 250 mm

 

Preprosto šivajte: samodejno privijte nit, spremljajte nit vretena, šivajte na začetku in na koncu šiva in rezite nit s pritiskom na gumb. Vse to naredi PFAFF Expression 720. Celo prilagodi napetost navoja. Ko je potisna noga dvignjena na najvišji položaj, se krmni pes potopi, da ustvari prostor za debele tkanine. Seveda to deluje tudi s preklopom. To pušča več časa za ustvarjalnost: prešite odeje s tremi različnimi načini proste roke in 25 cm odpiranja, s štirimi šivi šivov, šivanjem natančnih gumbov ali izbiro izbire šivov.

 

Zelo posebni šivi

 

Impresivni rezultati obljubljajo ekskluzivne tehnike šivanja. Okrasni šivi, trakovi in ​​večbarvni šivi so na voljo samo na PFAFF. Dekorativni šivi do 52 mm zahvaljujoč stranskemu prevozu. Polepšajo tako oblačila kot tudi dekor doma.

Za še večjo individualnost stoji Stitch Creator.
428 šivov je že v izobilju, toda s tem šivalnim strojem lahko vključene šive menjamo ali oblikujemo popolnoma nove šive. Če so te videti preveč tanke, jih je mogoče pretvoriti tudi v tri šive. Za ustvarjalnost ni omejitev!

 

IDT sistem 

Integrirani dvojni sistem podajanja zgornje plasti blaga je odličen pripomoček pri šivanju zelo občutljivih tankih materialov, elastičnih materialov ali izredno debelih saj sistem preprečuje zamikanja materialov, preprečuje nabiranje in občutno pomaga pri šivanju večih plasti skupaj oziroma pri debelih, težjih materialih.

Dodatna tačka (IDT) je vseskozi pripravljena pomagati pri šivanju kateregakoli materiala. Brez dodatne montaže; enostavno se priključi in že lahko pričnete s šivanjem.

 

To ni vse, kar lahko ponudi PFAFF Expression 720:

Prilaganjanje dekorativnih šivov - zožite vse 9 mm dekorativne šive - postopoma povečujte ali zmanjšajte širino na začetku in / ali na koncu. Za več ustvarjalnosti izberite različne kote (Tapering)


Pisave - Štirje različni slogi abecede


4-smerno šivanje - stranski načini šivanja pomeni, da tkanine ni treba obračati


Maxi šivi - Dodajte čudovite okrasne poudarke svojemu projektu s šivi in ​​monogrami, ki se šivajo ob strani, da ustvarite dokončane šive do širine 52 mm.


Stitch Creator - Prilagodite svoje lastne šive do 9 mm širine.


Funkcija zrcala - za večjo kreativnost obrnite šiv na stran in / ali od konca do konca.


Pozicioniranje šivov - premaknite celotni šiv na desno ali levo, da poravnate okrasne črte šivov.


Pozicija igle- nastavite iglo, da se v tkanini za vrtenje ali nanašanje zaustavite navzgor ali navzdol.


Avtomatska napetost sukanca- napetost sukanca se prilagaja glede na izbrani program


Zatrjevanje - Samodejno pritrdi zgornji in spodnji šiv s pritiskom na gumb.


Funkcija dvojne igle - če je izbrana, bo pravilno nastavljena želena širina šiva za delo z dvojnimi iglami.


Gostota šiva - Nadzor gostote šiva prilagodi gostoto, razdaljo med točkami šiva, ki sestavljajo celoten šiv. Gostota se lahko poveča ali zmanjša, ne da bi to vplivalo na dolžino šiva.


Koničnost - zožite začetek in konec katerega koli 9 mm šiva.Ekstra dvig šivalne tačke - dvigne šivalno tačko do najvišjega položaja, tako da se lahko debele tkanine zlahka namestijo pod pritiskalno nogo.Senzor spodnjega sukanca - stroj opozori pri pomanjkanju spodnjega sukanca na vretenu.Info gumb - Preprosto se dotaknite, če želite videti pomembna priporočila za šivanje na osvetljenem grafičnem zaslonu.Prilagoditev hitrosti- med ročnim šivanjem dekorativnih vbodov lahko prilagodite največjo hitrost šivanja 37 položajev igle- za natančno postavitev ravnega šiva.Trije načini prostega šivanja, free motion

Oprema in pribor:

Tačka za maxi šive 8
Univerzalna tačka za šivanje za sistem IDT  
Tačka 1A za dekorativne šive za sistem IDT
Navadna 2A tačka za dekorativne šive
Tačka za slepi šiv 3 za sistem IDT
Tačka za zadrgo 4 za sistem IDT
Tačka Sensormatic za gumbnice 5A

Tačka za ročne gumbnice 5M
Tačka za quilting / prešivanje 6A
Tačka za patchwork in Quilt 1/4″

Mrežica za sukanec
Vretena (5)
Podložka iz filca
Izvijač za vbodno ploščo
Pokrov – držalo za sukanec, velik (2x)
Pokrov – držalo za sukanec, majhno
Ščetka in nožek za paranje
Vodilo šiva

Držalo za sukanec srednji

Vbodna plošča za ravni šiv

Pisalo Stylus za LED display

Micro krpica

Pedalo in kabel

Set igel

Trd pokrov stroja